Круглий стіл «Про досвід, здобутий в Університеті імені Масарика у межах проекту “Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті”»

 

Завідувачка кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти проф. Брюханова Наталія Олександрівна разом із представниками інших провідних педагогічних закладів вищої освіти України пройшла навчання в межах тижневого майстер-класу «Підготовка вчителя 21-го століття».

Протягом тижня учасники ознайомились з темами щодо університетського середовища у контексті індикаторів якості освіти, інтернаціоналізації, інноваційних технологій в освіті та педагогічній діяльності, проєктної діяльності як частини навчання педагогів та ін.

Також учасники програми мали можливість взяти участь у міжнародній конференції про енвайронментальну освіту майбутніх педагогів.

Після поїздки  Наталія Олександрівна організувала семінар у вигляді «круглого столу», на якому поділилася здобутим досвідом та враженнями від поїздки. На семінарі були присутні ректор та проректори академії, завідувачі кафедр та провідні викладачі УІПА.