Студенти та викладачі УІПА відвідали Німеччину у рамках міжнародного культурно-освітнього проєкту

 

Протягом тижня 12-19 грудня студенти академії взяли участь у міжнародному культурно-освітньому проєкті «Молодіжний рух: поглиблення культурних зв'язків та взаємин між Німеччиною та Україною», направленому на розвиток україно-німецького діалогу та формування демократичних, культурних та особистісних цінностей молоді обох країн. Основними приймаючими навчальними закладами проекту є Бохумський університет та Технічний університет м. Дортмунда.

Всього проєкт включав відвідання 7 міст Північної Рейн-Вестфалії.

Студенти мали можливість ознайомитися з умовами вступу, навчання та стажування в німецьких ЗВО, відвідали навчальні та культурні заходи, аудиторії та центри неформального спілкування для міжнародних студентів.

Величне враження на студентів справило відвідання музею DASA – інтерактивного музею, присвяченого глобальним питанням відносин людини, природи та техніки в різні епохи, а також музею історії Німеччини у м. Бонн та присвяченої Другій світовій війні експозиції.

Нові знання, знайомства, емоції та святковий різдвяний настрій стануть джерелом натхнення для учасників на наступний рік та всі роки навчання.

 

Слідкуйте за новинами та долучайтесь до наступних програм!

Якщо Ви зацікавлені взяти участь у наступному культурно-освітньому візиті, повідомте до відділу міжнародних зв’язків (к. 101 головного корпусу).