Шановні, вступники 2020 року!

 

Вже з 24 липня розпочалася основна сесія літньої Вступної кампанії 2020 року, яка, головним чином, буде проходити в серпні.

 

Ми хотіли лише нагадати про основні дати, які не можна пропустити вступнику, а саме:

1 серпня –  початок реєстрації особистого кабінету (як для бакалавра, так і для магістра);

5-22 серпня – подача електронних заяв на бюджет на магістра;

13-22 серпня – подача електронних заяв на бакалавра.

 

Більш детально про дати Ви можете знайти на офіційному сайті Міністерством освіти і науки України (далі МОНУ) або додаткових інформаційних сайтах, наприклад, https://osvitoria.media/ru/experience/vstup-2020-pokrokova-instruktsiya-abituriyenta/.

 

Про особливості подання електронних заяв вступником Ви можете ознайомитесь за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0501-20#n64.

 

Крім того, МОНУ  та ДП «Інфоресурс» розробляє серію відео-рекомендацій для вступників. Перші з яких, Вам нададуть головну  інформацію про терміни Вступної кампанії, сертифікати та інші додаткові умови за посиланнями:

https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2020/informacijni-materiali/video-vstup-2020

https://www.facebook.com/Inforesurs/?hc_ref=ART8wA-TuqDz_TZV_vh5CxBZ23auGtxK6PZrpdqB-OmwWsKyauF97O3IAHsBbXlr3TE&fref=nf&hc_location=group

 

Більш детальну інформацію про Правила прийому до Українській інженерно-педагогічній академії (далі УІПА) Ви можете знайти за посиланням https://drive.google.com/file/d/1M2nZvw8oXvrE1i1n0D6KlugxwqSTcS9l/view.

 

Для перегляду наявних конкурсних пропозицій, за якими ведеться набір в УІПА Ви можете ознайомитись за посиланням https://drive.google.com/file/d/1RFsrLmrAz_MtdNrom-Eyra2cKVZ1AikJ/view.

 

Крім того, для визначення які предмети ЗНО підходять для вступу можете скористатися наступним посиланням https://drive.google.com/file/d/1LxYRrFeQ51Vul6K8b1xqtfey8ckiIUri/view.

Також Ви можете ознайомитись з підготовленими Міністерством освіти і науки України питаннями-відповідями шодо особливостей Вступної кампанії 2020 за посиланням https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2020/poshireni-zapitannya-vidpovidi-pro-vstup-2020

та інформаційні матеріали за наступним посиланням https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2020/informacijni-materiali.

 

Якщо у Вас ще залишилися питання чи потребуєте допомогу в реєстрації електронного кабінету чи подачі заяв, будь-ласка, звертайтеся безпосередньо до наших представників з Приймальної комісії за телефонами: 771-05-45, 731-25-63

 

Також ми будемо раді Вас прийняти особисто в стінах нашого закладу освіти за адресою м. Харків, вул. Університетська, 27, 3 поверх, кімната 10 в будні дні з 9.00 до 16.00 (не забуваємо взяти з собою захисну маску).

 

Успіхів та чекаємо Вас в наших стінах Академії!