Вручення диплому Почесного доктора Української інженерно-педагогічної академії (Doctor Honoris Causa) Хансу Еріху Шинеру

 

Після відкритої лекції 11 вересня Др. Ханса Еріха Шинера на тему «Середній бізнес у процесі глобалізації», що була прочитана on-line, проректор з наукової роботи УІПА Олександр Купріянов вручив диплом Почесного доктора Української інженерно-педагогічної академії (Doctor Honoris Causa) Хансу Еріху Шинеру, науковцю в галузі податкового та комерційного права з Німеччини.

Оскільки внаслідок карантинних обмежень Др. Шинер не зміг особисто приїхати в Україну, за дорученням Вченої ради академії диплом Почесного доктора безпосередньо вручили директор міжнародного відділу Оффенбурзської академії психотерапії Олені Веприцькій і проф. Райнер Шрайберу, експерту.

На підставі аналізу наукових досліджень, отриманих практичних результатів, які в рамках діяльності Німецько-українського товариства частково пройшли апробацію в Україні, та професійного досвіду Др. Шинера, а також високого рівня його професійних, педагогічних, адміністративно-суспільних досягнень та планів продовження співробітництва з УІПА, Вчена рада на своєму засіданні обрала пана Ханса Еріха Шинера Почесним доктором Української інженерно-педагогічної академії (Протокол №003/2020 від 30 червня 2020 року) з наданням йому Диплома Почесного доктора (Doctor Honoris Causa) Української інженерно-педагогічної академії ДПД № 03-20.

Др. Шинер використовує свої багаторічні ділові та особисті стосунки з Торгово-промисловою палатою, а також з політичним керівництвом Баварії, бізнесменами і відмінні навички в організації зустрічей і зборі інформації, яка буде мати важливе значення для встановлення добрих академічних відносин між Україною і Німеччиною і для просування іміджу академії.