УІПА запрошує студентство до участі у конкурсі стартап-проєктів «Спробуй і ти!»

 

Громадська організація «Держава і я» спільно з Університетом Бедфордширу (м. Лутон, Велика Британія), Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця, Українською інженерно-педагогічною академією та ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій» (м. Київ, Україна) у межах проєкту «Create Creative Entrepreneurs» програми «Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme» від Британської Ради запрошують студентів та викладачів взяти участь у ІІІ щорічному конкурсі стартап-проєктів «Спробуй і ти!» серед студентів.

Проєкт розрахований на студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти Харківщини, яким виповнилося 18 років, що навчаються чи працюють над креативними стартапами в таких сферах: видавництво, дизайн, мода, архітектура, візуальне мистецтво, музика, театр/танець, кіно, радіо/ТБ, фотографія, відеоігри, екологічні проєкти, цифрові медіа, фестивальний менеджмент, креативні простори, ІТ-рішення для культурних/креативних ініціатив, ремесла тощо.

Спеціальна тема 2021 року – «Креативний бізнес: від ідеї до моделі».

Усі команди отримають сертифікат учасника, переможці – призи від проєкту та можливість взяти участь у навчальному візиті до одного з партнерств програми «Creative Spark», а також представити свій проєкт на міжнародному конкурсі «Big Idea Challenge 2021».

Також наставники та студенти матимуть можливість безкоштовно долучитися до роботи міжнародного форуму «Креативність, підприємництво, інновації: управлінські та освітні тренди майбутнього» («IMPULSE 2021»).

Реєстрація команд відкрита до 27 лютого за посиланням 

 

Програма проведення конкурсу наведена у інформаційному додатку