Відбувся тренінг Business Simulation Game «Lean & Agile With Lego, a Complex Simulation» проєкту Create Creative Entrepreneurs

 

Після урочистого відкриття Центру розвитку креативного підприємництва 26 лютого в ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбувся тренінг Business Simulation Game «LEAN & AGILE WITH LEGO, A COMPLEX SIMULATION».

Тренінг пройшов у Коворкінг-центрі ХНЕУ ім. С. Кузнеця в рамках активностей центрів розвитку креативного підприємництва проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council.

Коли ми чуємо Lego, то уявляємо найчастіше дитячий конструктор і можливість з більшою чи меншої користю витратити час. Однак, ще в середині 90-х років Йохан Рос і Барт Віктор (на момент створення методу обидва були професорами у швейцарському Міжнародному інституті управлінського розвитку) придумали концепт «серйозної гри в Lego» з однією основною метою – стимулювати управлінський персонал до опису, створення і реалізації власних поглядів на стиль і стратегію ведення бізнесу.

Учасники тренінгу, студенти УІПА та ХНЕУ ім. С. Кузнеця, були активні, натхненні і звісно ж дуже креативні!

Щоб не пропустити більше можливостей, підписуйтесь на сторінку проєкту ССЕ