УІПА запрошує взяти участь у ІІ Міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції: «Сучасні психологічні тенденції підтримки та відновлення психічного здоров’я особистості: теорія та практика»

 

Українська інженерно-педагогічна академія запрошує наукову спільноту взяти участь у ІІ Міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції: «Сучасні психологічні тенденції підтримки та відновлення психічного здоров’я особистості: теорія та практика», яка відбудеться 24-25 вересня 2021 року у м. Харків

Метою проведення конференції є представлення сучасних моделей підтримки, відновлення психічного здоров'я особистості (теоретичне та практичне обґрунтування) та надання медико-психологічної допомоги.

Секції конференції:

  1. Сучасні моделі підтримки та відновлення психічного здоров’я.
  2. Сучасні проблеми надання медико-психологічної допомоги.

 

Учасники конференції матимуть можливість представити результати своїх досліджень та свого досвіду на пленарному засіданні та в секціях, а також взяти участь в дискусіях.

Результати досліджень будуть опубліковані у рецензованому друкованому збірнику матеріалів конференції. В програмі конференції передбачаються доповіді, майстер-класи та воркшопи провідних фахівців з України, Польщі, Німеччини. Очікуються учасники конференції з Харкова, Києва, Одеси, Львова, Запоріжжя, Черкас, Чернігова, Житомира, Чернівців, Кропивницького, та інших міст.

Форми участі у конференції: дистанційна, заочна, участь у секціях та майстер-класах в якості слухача, видання тез.

Робочі мови конференції: українська, англійська, німецька.

Реєстраційна форма учасника конференції

З детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням 

Заявки приймаються до 21 вересня.

Чекаємо на вашу активну участь!