Здобувачки кафедри АМЕТ УІПА взяли участь у «STEM School: твій перший шлях до успіху»

 

У період 13-17 березня здобувачки освіти кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій факультету енергетики і автоматизації з груп ДЕА-Т19 (куратор – Хоменко В.В.), ДЕА-А22приск (кураторка – Фурсова Т.М.), ДЕА-Ст22приск (кураторка – Черняк О.М.) брали участь у «STEM School: твій перший шлях до успіху».

Організатори заходів – громадська організація «Жіноча Ліга» та мережа «Посли європейської волі».

13 березня дівчата прослухали поради щодо розвитку наукової кар’єри. Від організаторок STEM School відбувся воркшоп щодо написання статей та Academic Writing. Розглядались питання: чому публікувати результати своєї роботи це важливо та як обрати відповідний журнал; класична структура наукової статті та фрази-кліше, які допомагають роботі звучати «по-науковому».

15 березня відбулась презентація про навички, необхідні для входу в ІТ-сферу та Q&A, на якому була можливість розпитати про кар’єрні можливості в ІТ-сфері. Закінчився науковий вечір практичним воркшопом із візуалізації даних в Python.

17 березня пройшла лекція щодо популяризації STEM серед широкого загалу та воркшоп «Науковий метод в мемології або мемологічний підхід в науці».