Здобувачки УІПА взяли активну участь у конференції «Код ІТ в не ІТ-компаніях, місія здійсненна»

 

Дві здобувачки Української інженерно-педагогічної академії, групи ДІТ-ПОХ21 Шаповалова Аліна та Гречишнікова Анна, взяли участь у конференції «Код ІТ в не ІТ-компаніях, місія здійсненна».

На цій конференції були цікаві презентації від Євгенії Кузьминської та Марти Костюк – HR бізнес-партнерство в ОККО, там дівчата дізналися внутрішні і зовнішні зміни в HR ОККО, далі була зустріч з Олесею Ільєнко – керівницею управління по залученню талантів, Ukrsibank BNP Paribas Group, Тагільцевою Анастасією – старшою HR бізнес-партнеркою lifecell, темою було «Крізь цінності до довгострокового партнерства», Наталією Лукаш –HRD Metinvest Digital, «Шлях до металургії в ІТ». Завдяки цим зустрічам учасниці відкрили багато нового для себе.

На другій зустрічі були зустрічі з Іриною Приймав – сертифікованою консультанткою з брендом Employer Branding Agency Do Marketing. «Хочеш зловити рибу – стань рибою або створи її бренд роботодавця для поп-ІТ компанії», далі була також дуже цікава розповідь Катерини Бандуровської та Юлії Швець про компанію COMFY, Анна Балацька – Internal Communications Booster в Fozzy Group, розповіла про внутрішні комунікації у TemaBit, потім Анна задала дуже цікаве питання до присутніх «Чому чат-бот називають Світлий Коля», в коментарях було дуже багато варіантів, наші здобувачки написали, що він був електриком, а правильно відповідь була у тому що його назвали на честь Ніколи Тесли, і за допомогою цього цікавого питання здобувачки УІПА виграли призи від Анни Балацької.

Нашим учасницям дуже сподобалися та надихнули ці зустрічі, вони дізналися багато цікавого для себе та запам’ятають свою участь у конференції надовго.