Урочисті збори з нагоди Дня науки

21 травня в актовій залі академії проректор з наукової роботи доктор педагогічних наук професор Лазарєв М.І. привітав студентів, аспірантів та викладачів зі святом, проінформував присутніх про досягнення науковців академії у 2011-12 н.р.

 


21 травня 2012 року в академії відбулися Урочисті збори з нагоди Дня науки

В актовій залі академії проректор з наукової роботи доктор педагогічних наук професор Лазарєв М.І. привітав студентів, аспірантів та викладачів зі святом, проінформував присутніх про досягнення науковців академії у 2011-12 н.р.

Кращі з переможців Всеукраїнських конкурсів та олімпіад Лучанінова Марія, Прилипко Андрій, Помазан Дар’я, Коробейник Роман розповіли про свою успішну участь у цих заходах та подякували викладачів та ректорат академії за підтримку та допомогу у науковій роботі.

Бездітко Тарас поділився своїми враженнями від участі у засіданні секції «Політичні науки» Міжнародного молодіжного наукового форуму «Ломоносов», який проходив у Московському державному університеті ім. М.В. Ломоносова.

Згідно з наказом ректора академії почесні грамоти за вагомі здобутки в науковій роботі отримали студенти, аспіранти та викладачі академії.