ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія і методика професійної освіти»

Зміст статті

 20 березня 2013 року Українська інженерно-педагогічна академія вдруге відкрила двері учасникам ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія і методика професійної освіти». Учасники, подолавши шлях І туру в своїх навчальних закладах, вже стали переможцями. Тому в стінах Української інженерно-педагогічної академії ми раді бачити наукову студентську еліту України.

 

 

20 березня 2013 року Українська інженерно-педагогічна академія вдруге відкрила двері учасникам ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія і методика професійної освіти».

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія і методика професійної освіти» проводиться з метою активізації наукової роботи студентів, створення у вищих навчальних закладах системи широкого залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

Учасники, подолавши шлях І туру в своїх навчальних закладах, вже стали переможцями. Тому в стінах Української інженерно-педагогічної академії ми раді бачити наукову студентську еліту України. В Академії під час проведення Конкурсу була організована робота секцій за такими науковими напрямками:

  1. “Теорія та методика формування змісту професійної освіти”;
  2. “Теорія та методика розробки та використання методів навчання ”;
  3. “Теорія та методика розробки та використання засобів навчання ”;
  4. “Теорія та методика розробки та використання інформаційно – комунікаційних технологій в професійній освіті”.

Конкурсна комісія  розглянула 78 студентських наукових робіт, що надійшли з 37 вищих навчальних закладів.

На підсумковій науково-практичній конференції  виступило 18 студентів з 16  вищих навчальних закладів.




На підставі аналізу конкурсних робіт та виступу учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія вирішила визнати претендентами на переможців Конкурсу та нагородити: