ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка»

 10-13 квітня Кременчуцький національний університет ім. М. Остроградського проводив ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка» у 2012-2013 н/р.

Вітаємо наших студентів з перемогою у командному та особистісному заліку та бажаємо успіхів і нових наукових досягнень!

З 10 по 13 квітня Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського проводив ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка» у 2012-2013 н/р. Студенти різних ВНЗ зі всієї України в перший день проведення Олімпіади давали відповіді на тестові завдання, розв`язували педагогічні завдання. На другий день – презентували творчі завдання.

В команду від Української інженерно-педагогічної академії потрапили переможці І туру, який проводився на кафедрі Педагогіки та методики професійного навчання. В командному заліку команда академії, а саме: Лучанінова Марія Володимирівна (факультет комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні), Студенніков Денис Юрійович (факультет комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні), Крайник Вікторія Богданівна (факультет комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні) зайняли І місце серед технічних, аграрних та ВНЗ культури. В особистісному заліку Лучанінова Марія Володимирівна (факультет комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні) зайняла І місце.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів і нових наукових досягнень!