III кваліфайраунд турніру «ФК Універ Парк Горького»

 Третій кваліфайраунд турніру «ФК Універ Парк Горького» відкривали команди «Енергетик» і «ПУМБ». Матч вийшов досить багатим на голи. Адже по завершенню зустрічі було зафіксовано рахунок 6:3 на користь «Енергетиків».

Ця перемога дозволила їм потрапити у першу лігу турніру «ФК Універ Парк Горького».

Вітаємо з перемогою «Енергетик»!

 

 

 Третій кваліфайраунда турніру «ФК Універ Парк Горького» відкривали команди «Енергетик» і «ПУМБ». Матч вийшов досить багатим на голи. Адже по завершенню зустрічі було зафіксовано рахунок 6:3 на користь «Енергетиків».

Погода не перешкоджала гравцям обох команд показувати свої найкращі якості. Невеликий вітерець вносив свіжість в розігрте до 25 градусів сонцем повітря.

Перші хвилини пройшли на зустрічних курсах. Було багато сумбуру і помилок у діях футболістів обох команд. Але через пару хвилин, гравці «Енергетика» взяли м'яч під свій контроль.

Саме вони і створили перший небезпечний момент у матчі, який завершився взяттям воріт, автором голу став Микита Жемчугов. Через пару миттєвостей рахунок став вже 2:0. Цього разу відзначився Володимир Павлюк. «Енергетики» не зупинилися на досягнутому, і потроїли свою перевагу. Знову відзначився Микита Жемчугов. Футболісти «ПУМБу» майже відразу зуміли відіграти 1 гол, але на більше їх не вистачило у першому таймі. А гравці «Енергетика» вирішили продовжити забивати, і провівши блискучу триходовку, яку почав капітан команди Олександр Павлюк, забили 4 гол. На цей раз вразив ворота Сергій Вишняков.

У час першого тайму, що залишився, футболісти «ПУМБу» намагалися зменшити розрив у забитих м'ячах. Але на перешкоду ним став воротар «Енергетика» Сергій Білик, який не раз надійно і впевнено діяв на останньому рубіжі. Перший тайм пройшов під диктовку «Енергетика», але з гострими контратаками «ПУМБу».

Стартові хвилини тепер вже 2 тайму активніше провели футболісти команди «ПУМБ». Але як і раніше здорово грав воротар «Енергетика». А ось його одноклубники завершували свої атаки більш майстерно. Рахунок став 5:1 після результативного удару Олександра Павлюка. Таке співвідношення забитих голів ніяк не могло влаштувати команду суперників. Тому цифри на табло невдовзі знову змінилися на тепер уже 5:2. На цей раз, як Ви розумієте, забили футболісти «ПУМБу».

У наступній же атаці «Енергетик» знову пропустив гол. І рахунок у матчі став 5:3.

Трохи «прийшовши в себе» енергетики забили шостий гол. Який став останнім результативним ударом у обох команд. Неймовірний гол міг вийти після сольного проходу через все поле воротаря «Енергетика», але йому завадив колега по амплуа з команди суперника. Після цього суддя просвистів кінець матчу, який закінчився 6:3 на користь «Енергетик» УІПА.

Ця перемога дозволила їм потрапити у першу лігу турніру «ФК Універ Парк Горького».

Вітаємо з перемогою «Енергетик»!