Конференція Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України

 12-14 квітня 2013 р. на базі Полтавського національного технічного університету ім. Ю.Кондратюка відбулась Конференція Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України.

На засіданні розглядались питання стосовно роботи Всеукраїнської студентської ради та органів студентського самоврядування України, участь ВСР у всеукраїнських студентських заходах тощо.

Найважливішим моментом Конференції було обрання Голови Всеукраїнської студентської ради.

 

 12-14 квітня 2013 р. на базі Полтавського національного технічного університету ім. Ю.Кондратюка відбулась Конференція Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України. Представником від УІПА був студент 4 курсу Ляшенко Богдан.

На засіданні розглядались питання стосовно роботи Всеукраїнської студентської ради та органів студентського самоврядування України, участь ВСР у всеукраїнських студентських заходах, а саме: Всеукраїнський студентський саміт інноваційно-інвестиційних проектів «Молодь. Освіта. Бізнес», «Зробимо Україну чистою», «Серце до серця» та ін. Найважливішим моментом Конференції було обрання Голови Всеукраїнської студентської ради. За результатами підрахунків, зроблених лічильною комісією, більшість делегатів підтримали кандидата Олександра Тура (87%).

Окрім цього, делегати конференції могли взяти участь у тренінгових програмах стосовно розвитку студентського самоврядування, формування лідерських навичок та сучасних медіа-технологій в органах студентського самоврядування. По закінченю Конференції для всіх делегатів була проведена ексурсія містом Полтава.