Зустріч випускників

 25 квітня 2013 р. в Українській інженерно-педагогічній академії відбулась перша зустріч випускників різних років.

Загалом на зустріч прийшло близько 60 гостей. В основному були присутніми випускники академії 1990-х та 2000-х років. Особливим свято стало для ювілярів – випускників 1993 року технологічного факультету (під час їхнього навчання – хіміко-технологічного).

Після офіційної частини зустрічі в актовій залі академії гостей запросили на свої факультети для продовження спілкування із своїми викладачами, одногрупниками та огляду сьогоднішньої академії.

 

 25 квітня 2013 р. в Українській інженерно-педагогічній академії відбулась перша зустріч випускників різних років.

Загалом на зустріч прийшло близько 60 гостей. В основному були присутніми випускники академії 1990-х та 2000-х років. Серед випускників енергетичного факультету навідалися колишні студенти і більш ранніх років навчання. Особливим свято стало для ювілярів – випускників 1993 року технологічного факультету (під час їхнього навчання – хіміко-технологічного) спеціальності «Професійне навчання. Технологія виробів легкої промисловості», яких привітав від імені академії та факультету декан С.М. Вілков. Радо зустріли своїх колишніх студентів і представники інших факультетів: на зустріч із своєю alma mater прийшли випускники спеціальностей «Професійне навчання. Економіка підприємств, маркетинг і менеджмент» (перший випуск цих фахівців відбувся у 2000 році), «Менеджмент організацій» (перший випуск соціально-економічного факультету), «Професійне навчання. Машинобудування», «Професійне навчання. Піднімально-транспортне обладнання», «Технологія та устаткування зварювання та зварювального виробництва», «Професійна освіта. Системи автоматичного керування» та ін.

Після зустрічі в актовій залі академії, урочистого привітання керівництвом академії випускників та святкового концерту гостей запросили на свої факультети для продовження спілкування із своїми викладачами, одногрупниками, огляду тих змін, які відбулися в академії за останні роки.

Сподіваємось, що ці зустрічі стануть доброю традицією!!!