Команда ENACTUS УІПА – переможець спеціального конкурсу «Безпечна дорога до школи» та фіналіст національних змагань ENACTUS Україна 2013

 7 червня 2013 року в м. Києві відбулися Національні змагання Enactus Україна 2013. В цьому році захищати свої проекти в готель «Прем'єр Палац» приїхали 15 команд із 8 міст України. В якості судів виступили топ-менеджери провідних компаній України та світу, а саме: Ernst&Young, PhilipMorrisUkraine, PZU, ABInBevUkraine, Carlsberg, ТАС та інші.

Команда Enactus Української інженерно-педагогічної академії, яка в цьому році святкує своє 10-ліття, гідно представила свої проекти та академію.

 

У п’ятницю 7 червня 2013 року в м. Києві відбулися Національні змагання Enactus Україна 2013. В цьому році захищати свої проекти в готель «Прем'єр Палац» приїхали 15 команд із 8 міст України. В якості судів виступили топ-менеджери провідних компаній України та світу, а саме: Ernst&Young, PhilipMorrisUkraine, PZU, ABInBevUkraine, Carlsberg, ТАС та інші.

Команда Enactus Української інженерно-педагогічної академії, яка в цьому році святкує своє 10-ліття, гідно представила свої проекти та академію. Зранку наша команда перемогла в одній із найскладніших ліг, де зустрілась із командами Одеського національного університету ім. Мечнікова, Харківського національного університету ім. Каразіна та Київського національного університету технології та дизайну. У другій половині дня наша команда поступилась у фіналі чемпіону минулого року, команді Enactus Вінницького національного технічного університету.

Крім блискучих результатів на Національних змаганнях, наша команда перемогла у спеціальному конкурсі від компанії PZUУкраїна «Безпечна дорога до школи», в якому брали участь 17 ВНЗ України. В якості призу топ-менеджери компанії PZU офіційно запросили студентів команди, які займалися проектом, на співбесіду з приводу працевлаштування та подарували цінний приз.

Більш детально про Enactus УІПА на enactus.uipa.edu.ua та vk.com/enactusuepa.

Приєднуйтесь!!!