3-ий кубок «Парк Горького Кубок», ФК «Ліда Енергетик» УІПА

 Команда з мініфутболу енергетичного факультету Української інженерно-педагогічної академії ФК «Ліда Енергетик» показує видовищну гру в 3-му кубку «Парк Горького Кубок» ФК Універ на полях парку ім. М. Горького.

Пройшло 5 турів турніру «ФК Універ Парк Горького». Попереду ще 7 турів.

Бажаємо хлопцям успіхів, везіння і перемог!!!

 

  

Команда з мініфутболу енергетичного факультету Української інженерно-педагогічної академії ФК «Ліда Енергетик» показує видовищну гру в 3-му кубку «Парк Горького Кубок» ФК Універ на полях парку ім. М. Горького. Склад ФК «Ліда Енергетик» УІПА: Сергій Білик, Олексій Мовчанов, Маслик Віктор, Артур Гарніцін, Олександр Павлюк (капітан команди), Микита Жемчугов, Володимир Павлюк, Сергій Вишняков, Каменський Олексій.

Серйозні баталії розгорнулися в першому колі кубка, пройшло 5 турів турніру «ФК Універ Парк Горького». Найбільш цікава ситуація розгорнулася в першій лізі кубка. Команді довелося битися з іменитими суперниками, що мають в своєму складі професіоналів, гравців з досвідом виступу на дуже високому рівні. У третьому турі Ліда Енергетик зустрілася з командою Чотири кімнати, лідером першої ліги. З рахунком 13:2 хлопці поступилися супернику в серйозному протистоянні. Команда боролася до останнього, але завдяки кращій реалізації моментів і досвіду, команда Чотири кімнати взяла верх на Лідою Енергетик з великим рахунком. Не менш напружена ситуація склалася і в четвертому турі. Енергетики зустрілися з командою Олімп. Всі гравці були на висоті, показували дуже гідну гру. Боротьба на полі була дуже цікавою, місцями навіть напруженою. Гравці Олімпу виявилися жорсткішими суперниками і в другому таймі стався конфлікт, який приніс за собою 2 червоні картки. Її отримав Олексей Молчанов з команди Ліда Енергетик, а також гравець Олександр Кролевця з Олімпу. Після такого повороту подій гра ще більше загострилася. Енергетики віддавали на полі останні сили. Але в завершальній стадії їм не вистачило холоднокровності і, почасти, везіння. І цей матч закінчився з рахунком 5:6 на користь Олімпу. Голи були забиті Гарніциним Артуром, Каменським Олексієм, Павлюком Олександром, Жемчуговим Микитою, Павлюком Володимиром.

П'ятий тур був для Енергетиків дуже складним, адже їм належало грати відразу з двома найсильнішими командами, лідерами турнірної таблиці. 14.10.2013 в Парку Горького в 20:00 Ліда Енергетик зустрілася на полі з командою Тайм. Нападник Олександр Павлюк забив 2 голи в цьому матчі, але і це не врятувало їх від поразки. Після свистка рефері рахунок на табло був 5:2 і Тайм залишив поле з перемогою. Слід відзначити значний професійний ріст команди. Роблячи заявку на участь у першій лізі, команда розуміла – чекають серйозні випробування на міцність, фізичну підготовку, командну гру, псхологіческую стійкість. Переглянувши тактику гри, зробивши наголос на атакуючому футболі, надійній грі в захисті, намітився стабільний професійний ріст гравців, стала явно виражена командна гра на полі. Не маловажним моментом у розвитку команди стала участь саме в першій лізі турніру, де зібрані найсильніші команди м. Харкова. І в такій непростій ситуації, на такому високому рівні команда гідно виступає в турнірі і показує видовищну гру. 15.10.2013 в 21:00 Ліда Енергетик зіграла з командою «Сбербанк Росії». Відразу ж після стартового свистка, обидві команди почали активно створювати небезпечні моменти, але і тут везіння дісталося нашим суперникам. Гра була завершена з рахунком 2:6. Голами в нашій команді відзначився бомбардир Артур Гарніцин.

У першому колі команді ще належить провести останній матч з командою Еталон, на даний момент, що замикає турнірну таблицю у першій лізі. У хлопців хороша можливість закріпити нову тактику гри, пограти в своє задоволення і, будемо сподіватися, отримати в свій актив ще 3 очки. Гра відбудеться в неділю, 2го жовтня, о 19.00 на футбольних полях міського парку ім. М. Горького.

На даний момент результати турнірної таблиці не на користь ФК «Ліда Енергетик». Але команда не впадає у відчай і буде боротися до останнього. Адже попереду ще 7 турів і вони можуть багато чого змінити. Ми ж тільки побажаємо хлопцям успіхів, везіння і перемог. Головні перемоги ще попереду. ФК «Ліда Енергетик» – гідна команда, яка заслуговує найвищих місць на п'єдесталі перемоги.

 

Шахова турнірна таблиця

GorkyPark 3


Кращий бомбардир: Поживотько Олександр – 11 (Чотири кімнати). Наступну гру пропускають: Показєєв Ілля (State 21) – кр. ; Іващук Федір (Єталон) – 3ж.

 


 

Кращий бомбардир: Черепанов Роман (Єлектротранс) – 11; Богданов Дмитро (Victory) – 7; Аббасов Аббас (MPS) – 7.

 


 

Кращий бомбардир: Войцехович Аркадій (Bizlit.com.ua.) – 7.

Джерело http://sportinform.com.ua/tournaments/110/