9 тур. «Ліда Енергетик» радує вболівальників хорошою грою та відмінним результатом.

 12 листопада 2013 р. відбувся 9 тур фінальної частини чемпіонату «GorkyPark 3» на полях парку ім. Горького. У цьому турі команда «Ліда Енергетик» зустрілася з сильним суперником – командою «Тайм».

 

 

Склад ФК «Ліда Енергетик» УІПА: Сергій Білик, Олексій Молчанов, Маслик Віктор, Артур Гарніцин, Олександр Павлюк (капітан команди), Микита Жемчугов, Володимир Павлюк, Сергій Вишняков, Каменський Олексій.

12 листопада відбувся 9 тур фінальної частини чемпіонату «GorkyPark 3» на полях парку ім. Горького. У цьому турі команда «Ліда Енергетик» зустрілася з сильним суперником – командою «Тайм».

Початок гри був за «Таймом». Суперники відразу пішли вперед і притиснули «енергетиків» до воріт. На першій же хвилині у наші ворота був забитий гол.

Через пару хвилин «Ліда Енергетик» створила небезпечний момент біля воріт «Тайму», але і тут суперники перехопили м'яч і швидко перейшли в контратаку. На 6-й хвилині «Тайм» запороли вигідний момент. Пройшла атака правим флангом. Однак у заключній її стадії суперник не зумів влучити по м'ячу.

«Ліда енергетик» вирішує показати, хто в домі хазяїн. І на 8-й хвилині Жемчугов Микита забиває гол. Рахунок 1:1. «Тайм» у відповідь влаштовує дуже небезпечні моменти, але наш воротар – Сергій Білик відважно захищає ворота. А на 19- ій хвилині забиває наш другий гол. Рахунок 2:1. Ситуація на полі наберає обертів, гра ще більше загострюється. Видно, що «Тайм» не збирається відступати і проводить небезпечні атаки.

Другий тайм. Суперники виходять на поле в ще більш агресивному настрої. І вже на 2-й хвилин і «Тайм» отримує гарний шанс – вони зарабляють штрафний – пішов невеликий рикошет, але Сергій Білик (голкіпер) виявився на висоті і вкотре врятував ворота.

11 хвилин до кінця матчу. Після провалу в центрі оборони «Ліда Енергетик» знову пропускає гол – 2: 2. Але нічия нас ніяк не влаштовує.

На 21-й хвилині «енергетики» заробляють кутовий, але після його подачі «Тайм» перехоплює м'яч і швидко переходить у контратаку, яку перехоплює Олексій Молчанов, що стоїть в обороні «Ліди Енергетик».

Обидві команди дуже стараються. Кожен гравець намагається якомога краще зіграти і забити вирішальний гол. Кінець гри близький, «Тайм» вихоплює м'яч і показує небезпечну атаку: прохід правим флангом – простріл, але удар повз ворота. І на останній хвилині «енергетики» підтвердили старе футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Жемчугов Микита віддав розрізну передачу на Олексія Каменського, який буквально заштовхує м'яч у ворота. Лунає фінальний свисток. На табло 3:2.

«Команда «Тайм» – принциповий суперник. Тому був і відповідний настрій на поєдинок. Загалом гра була практично рівна, обидві команди мали шанси на успіх. Але наші футболісти реалізували свої шанси, а суперники ні. Оборона нашої команди грамотно зіграла. І радує , що весь матч пройшов без грубих помилок, тобто можна сказати, що футболісти мужніють».

«Ліда Енергетик» – це хороша команда з хорошими гравцями, яким вдалося провести матч на високому рівні. І подарувати вболівальникам перемогу. Чого ми бажаємо команді і в наступній грі.

 

Шахматна турнірна таблиця

 

GorkyPark 3


Кращий бомбардир: Поживотько Олександр – 25(Чотири кімнати); Карабута Олександр (Сбербанк Росії) – 17.

 


Кращий бомбардир: Богданов Дмитро (Victory) – 17; Черепанов Роман (Єлектротранс) – 17.

 


Кращий бомбардир: Горленков Михайло (United) – 15; Войцехович Аркадій (Bizlit.com.ua.) – 12. Аркадій (Bizlit.com.ua.) – 12.