Кафедра фізичного виховання УІПА проводить набір в спортивну секцію для дівчат: ФІТНЕС mix .

 Кафедра фізичного виховання УІПА проводить набір в спортивну секцію для дівчат всіх факультетів: ФІТНЕС mix. Більш детальна інформація на кафедрі фізичного виховання або за тел.: 0667228274; 0962032781.


Кафедра фізичного виховання УІПА проводить набір в спортивну секцію для дівчат всіх факультетів:
ФІТНЕС mix .


НАША ПРОГРАМА ТРЕНУВАНЬ ДОПОМОЖЕ ВАМ :


1 . Схуднути і утримати вагу в нормі :
Розроблений нами комплекс вправ поєднує в собі аеробні та силові навантаження , спрямовані на інтенсивне спалювання жиру і прискорення обміну речовин.


2 . Знайти бажану фігуру :
Для досягнення красивої фігури недостатньо просто схуднути , ще потрібно зміцнити м'язи і привести їх в тонус, чому сприяє наша методика.


3 . Підвищити витривалість :
Одним з важливих показників є витривалість , розвиваючи її, ви зможете виконувати більшу кількість вправ, що прискорить досягнення бажаних результатів.


4 . Розвинути гнучкість :
Вправи на розтяжку , які входять до тренувальну програму , підвищують еластичність м'язів і гнучкість тіла, завдяки чому м'язи будуть швидше відновлюватися.


5 . Поліпшити самопочуття :
Розвиток вищеописаних показників також благотворно впливає на самопочуття , зміцнює серцево -судинну і имунную системи організму, підвищує енергійність .


6 . Змінити характер
Крім поліпшення фізичних даних , ви відчуєте себе більш впевненою в собі і своїх силах , що дасть мотивацію на досягнення великих результатів.


За вашим бажанням , наші тренери можуть дати вам рекомендації з харчування , що допоможе швидше досягти результатів .


Більш детальна інформація на кафедрі фізичного виховання або по тел. : 0667228274 ; 0962032781 .