Студенти енергетичного факультету УІПА прийняли участь у роботі Всеукраїнської науково-технічної конференції

 Студенти енергетичного факультету УІПА прийняли участь у роботі Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих вчених у царині метрології, що проходила з 2 по 6 лютого 2015 року в м. Славське, Львівської області.


Студенти енергетичного факультету УІПА прийняли участь у роботі Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих вчених у царині метрології, що проходила з 2 по 6 лютого 2015 року в смт. Славське, Львівської області.

Конференція працювала за наступними напрямами:

  • Теорія й практика вимірювань та випробувань
  • Застосування інформаційно-вимірювальних технологій у промисловості
  • Стандартизація й сертифікація в світлі Європейської інтеграції
  • Метрологічне забезпечення вимірювань та випробувань
  • Кваліметрія

Доповідь Регіни Балафендієвої, студентки гр. ДЕН-Ст14 мг, на тему «Проектування засобу контролю залишків шоколаду в формах на автоматичній лінії виробництва» була окремо відзначена членами наукового комітету. Студентами УІПА отримано 12 сертифікатів участі у конференції.

Організаторами було надано можливість поєднати участь у науковому заході із активним відпочинком. Так, наші студенти катались на лижах, сноубордах та санках, а також рибалили, підіймались на гору Високий верх, відвідали м. Львів.

Висловлюємо подяку Ректору Української інженерно-педагогічної академії, д.пед.н., проф. Олені Едуардівні Коваленко за сприяння у здійсненні подорожі, а також організаторам конференції за запрошення та теплий прийом, а саме: Академії метрології України, Національному університету «Львівська політехніка», ДП «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем» («Система»).