Науково-практичний семінар

 14-15 квітня 2015р. Українська інженерно-педагогічна академія спільно з Інститутом професійно-технічної освіти НАПН України, Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Науково-методичним центром ПТО у Харківській області провела науково-практичний семінар «Формування інноваційної компетентності педагога як умова якісного навчально-виховного процесу в ПТНЗ».

 

14-15 квітня 2015р. Українська інженерно-педагогічна академія спільно з Інститутом професійно-технічної освіти НАПН України, Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Науково-методичним центром ПТО у Харківській області провела науково-практичний семінар для голів методичних комісій, що організовують інноваційну діяльність в професійно-технічних навчальних закладах міста Харкова і Харківської області.  Тема семінару «Формування інноваційної компетентності педагога як умова якісного навчально-виховного процесу в ПТНЗ».

 

У семінарі взяли участь 56 голів методичних комісій та викладачів з 47 професійно-технічних навчальних закладів міста Харкова та Харківської області.

На семінарі було розглянуто теоретичні питання з організації інноваційної діяльності в закладах профтехосвіти та проведено практичні заняття з використання хмарних технологій у навчально-виховного процесу в ПТНЗ.