Зустріч з представниками Харківської обласної громадської організації «Мир»

 16 березня на факультеті МОП, за підтримки кафедри Практичної психології, відбулася зустріч з представниками Харківської обласної громадської організації «Мир». Представники організації розповіли про свою волонтерську діяльність, що спрямована на розвиток і реабілітацію дітей з неблагополучних та прийомних сімей.

Також вони представили свій новий проект «Школа майбутнього».

16 березня на факультеті МОП, за підтримки кафедри Практичної психології, відбулася зустріч з представниками Харківської обласної громадської організації «Мир». Представники організації розповіли про свою волонтерську діяльність, що спрямована на розвиток і реабілітацію дітей з неблагополучних, а також прийомних сімей.

Також вони представили свій новий проект «Школа майбутнього», в реалізації якого провідну роль займають саме практичні психологи. Саме тому студентам усіх курсів факультету МОП, які навчаються на спеціальності «Практична психологія», було запропоновано взяти участь в даному проекті і на практиці застосувати отримані в процесі навчання знання.

По завершенню всі, бажаючі приєднатися до проекту, обмінялися контактами з представниками організації і ще раз довели, що студенти нашої академії беруть активну участь у багатьох соціальних проектах міста Харкова.