II етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Професійна освіта» на базі УІПА

II етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Професійна освіта»12-14 квітня 2016 року на базі Української інженерно-педагогічної академії відбувся II етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Професійна освіта». За право визначити особисті таланти майбутнього викладача професійної освіти змагалися 57 студентів з 14 вищих навчальних закладів різних міст України.

Переможцями Всеукраїнської олімпіади стали ті учасники, які добре володіють теоретичними знаннями та були найбільш переконливими, активними, вміло зацікавлювали та навчали.

II етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Професійна освіта»

12-14 квітня 2016 року на базі Української інженерно-педагогічної академії відбувся II етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Професійна освіта». За право визначити особисті таланти майбутнього викладача професійної освіти змагалися 57 студентів з 14 вищих навчальних закладів різних міст України.

Переможцями Всеукраїнської олімпіади стали ті учасники, які добре володіють теоретичними знаннями та були найбільш переконливими, активними, вміло зацікавлювали та навчали.

За результатами Всеукраїнської олімпіади учасники нагороджені дипломами I-III ступенів та грамотами у різних номінаціях.

Диплом I ступеня здобула:

Свистун Ірина Юріївна (Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди)

Диплом IІ ступеня здобули:

Витришко Ірина Сергіївна (Кременчуцький національний університет ім. М. Остроградського)

Міхайліченко Анастасія Олександрівна (Українська інженерно-педагогічна академія)

Диплом IІІ ступеня здобули:

Мариніч Віктор Володимирович (Уманський державний педагогічний університет ім. П.Тичини)

Колбасіна Дар’я Іванівна (Українська інженерно-педагогічна академія)

Савчук Лілія Володимирівна (Тернопільській національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка)

Українська інженерно-педагогічна академія познайомила учасників конкурсу з мальовничим краєм Слобожанщини, з першою столицею – Харковом, презентувала кращі виступи своїх творчих колективів та організувала вечір відпочинку у розважальному центрі та екскурсійну поїздку до Feldman Ecopark.

Колектив студентів та викладачів академії бажає всім учасникам Всеукраїнської олімпіади, їхнім керівникам та викладачам подальших здобутків, успіхів, творчої реалізації та чекає до участі в олімпіаді у наступному році.