Команда UEPA1 посіла І місце на олімпіаді з програмування серед команд педагогічних вишів

 Команди UEPA1 у складі Драгун В.В. (аспірант), Смагленко В.Є., Алькафафi А.М. (студенти гр. ДКІ-ПОК14) і команда UEPA2 у складі Гончаров В.В., Фоміна Н.Р. (студенти гр. ДКІ-ПОК17мг), Стрігін Р.О. (студент гр. ДКІ-ПОК16) під керівництвом доцентів кафедри інформаційних комп’ютерних та поліграфічних технологій Ящун Т.В. та Громова Є.В. взяли участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, що відбулася 15-17 вересня 2017 р.

 

Команди UEPA1 у складі Драгун В.В. (аспірант), Смагленко В.Є., Алькафафi А.М. (студенти гр. ДКІ-ПОК14) і команда UEPA2 у складі Гончаров В.В., Фоміна Н.Р. (студенти гр. ДКІ-ПОК17мг), Стрігін Р.О. (студенти гр. ДКІ-ПОК16) під керівництвом доцентів кафедри інформаційних комп’ютерних та поліграфічних технологій Ящун Т.В. та Громова Є.В. взяли участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, що відбулася 15-17 вересня 2017 р. у Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «ХАІ».

Команда UEPA1 на олімпіаді посіла I місце серед команд, представлених педагогічними вищими навчальними закладами України.

Такий високий результат дає право студентам на участь у III (фінальному) етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, що має статус півфіналу студентської першості світу з програмування АСМ-ІСРС.

Вітаємо з успіхом наші команди та їх керівників.