Викладачі УІПА пройшли тренінг на тему трансферу знань в рамках проєкту Erasmus+ PAGOSTE

 

В рамках міжнародного проєкту Erasmus+ «Нові механізми партнерського управління і стандартизації професійно-технічної освіти в Україні (PAGOSTE)» 22-23 червня відбувся тренінг в онлайн-форматі для викладачів вищої, фахової передвищої та професійної освіти в Україні. 

Захід був організований командою Віденського університету економіки та бізнесу (WU Vienna). Тренінг на тему: «Трансфер (фахових) знань» успішно провів професор Ріхард Фортмюллер (Інститут бізнес-освіти, Віденський університет економіки та бізнесу, Австрія). У ньому взяли участь понад 160 учасників з усіх регіонів України. 

Навчання в рамках тренінгу пройшли викладачі кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти, а також кафедри іншомовної підготовки, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва. За результатами двох робочих днів усі учасники отримали сертифікати.

Протягом двох днів учасники працювали над такими питаннями, як:

  • типи довготривалої пам'яті;
  • причини забуття інформації з теоретичної та емпіричної точок зору;
  • теорії трансферу знань;
  • роль трансферу знань в подальшому навчанні та підвищені кваліфікації і професійній діяльності;
  • дидактичні заходи щодо вдосконалення передачі навчання.

Захід дав можливість учасникам освіжити наявні знання з педагогічної психології та отримати нові знання про результати досліджень у цій галузі за кордоном.

Слайди презентації доступні тут