Проєктна команда Create Creative Entrepreneurs запрошує на бізнес-гру «Стартап-конструктор»

 

Шановні студенти та аспіранти Української інженерно-педагогічної академії, проєкт Create Creative Entrepreneurs запрошує вас на захоплюючу бізнес-гру «Стартап-конструктор» в рамках ініціативи Startups Generation Day.

Для участі необхідно зареєструватися 

Реєстрація триває до 24 січня включно, кількість місць обмежена.

Startups Generation Day відбудеться 26 січня з 15:00 до 17:00 у першому в Україні муніципальному стартап-центрі STARTUP KHARKIV за адресою м. Харків, вул. Кузнечна, буд. 1, 1 поверх.

 

Бізнес-гра «Стартап-конструктор» – це чудова гра для розвитку бізнес-навичок підприємців-початківців та тих, хто розмірковує про започаткування власної справи.

- Цікава механіка і прості правила допоможуть створювати дійсно корисні бізнес-ідеї, а також розвивати креативність і винахідливість.

- Крім створення ідеї важливо її добре презентувати, і саме гра допомагає розвивати вміння виступів на публіці й самопрезентації, щоб переконати гравців проголосувати саме за вашу ідею.

Create Creative Entrepreneurs – партнерство, що складається з Бізнес-школи Університету Бедфордширу (м. Лутон, Велика Британія), Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця, Української інженерно-педагогічної академії та Громадської організації «Інноваційна Генерація» (м. Харків, Україна), що з 2018 року успішно реалізують проєкт з розвитку креативного підприємництва в рамках програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme за підтримки Британської Ради.