Нацбанк України запрошує спільноту УІПА долучитись до освітніх заходів на тему благодійності

 

Національний банк України запрошує спільноту Української інженерно-педагогічної академії долучатись до освітніх закладів на тему благодійності в межах міжнародного благодійного руху «Щедрий вівторок».

Мета заходів: поширити культуру благодійності, яка є складовою фінансової грамотності, серед молоді та підвищити фінансові навички благодійників-освітян.

У період із 21 листопада до 19 грудня Нацбанк України разом із партнерами будуть проводити Школу Благодійності для педагогів та Марафон добрих справ для навчальних закладів.

Школа благодійності – це освітній проєкт для педагогів від Нацбанку та благодійних фондів про те, як допомагати ефективно та з максимальною користю. На заходах учасники дізнаються:

− як організувати благодійний проєкт у навчальному закладі;

− практичні поради від представників благодійних фондів;

− про цікаві кейси благодійних проєктів від педагогів навчальних закладів;

− про фінансові навички благодійника від експертів Нацбанку.

Заняття Школи для вчителів та викладачів є безкоштовними та проводитимуться у форматі онлайн, на платформі Zoom 21-29 листопада.

Програма Школи благодійності 

Реєстрація до участі у Школі благодійності 

Марафон добрих справ – освітня ініціатива, де молодь навчається благодійництву, роблять добрі справи та діляться ними в соціальних мережах. Марафон триватиме з 29 листопада до 19 грудня.

Ініціатива покликана заохочувати молодь до добрих справ та підвищувати культуру благодійності серед молодого покоління.

Реєстрація до участі у Марафоні добрих справ 

Всі учасники Школи благодійності та Марафону отримають електронні сертифікати, а переможці – цікаві призи.

У разі виникнення запитань щодо участі в заходах звертайтеся до Тетяни Машлаковської, головного експерта управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій Національного банку України Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Сайт заходів