Ректор Коваленко О.Е та УІПА вітає студентську спільноту з Днем студента!

 

Шановні, дорогі наші студенти!

Студентські роки – один з найпрекрасніших періодів вашого життя. Так, нажаль на вашу долю, сьогоднішні студенти, випали не найпростіші часи. Війна росії проти України відібрала у вас багато прекрасних моментів – цікаві лекції в затишних, улюблених аудиторіях, веселі розмови під каву на перервах, святкові концерти (в яких дехто з вас є не глядачем, а артистом) та навіть складання сесії – всі ті моменти, які разом складають великий та різнобарвний пазл студентського життя. Але ви молодці, навіть у такі непрості часи ви тримаєтесь, відвідуєте пари онлайн, навчаєтесь, встигаєте волонтерити та робити корисні справи.

Щиро вітаю вас зі святом, бажаю вам наснаги й оптимізму, енергії та успіхів у навчанні, цікавих пар, ґрунтовних знань та легких сесій, міцного здоров’я та головне – миру!

Пишаюсь вами і вірю, що наступного року ми відзначимо цей день так, як ми звикли це робити – великим святковим концертом в стінах нашої академії з великою кількістю прекрасних фото та відео на згадку про цей святковий день. 

Зі святом, студентство!

 

З повагою –

Олена Коваленко