Конкурс проєктів на розвиток бізнесу для здобувачів бакалаврського рівня

 

На кафедрі маркетингу та торговельного підприємництва Української інженерно-педагогічної академії 25 березня відбулася зустріч здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та викладачів зі стейкхолдером Веркушем Дмитром.

Зустріч була присвячена організації конкурсу проєктів з розвитку бізнесу, який направлений на формування маркетингової стратегії продукту (сегмент ринку: маршлемоу, карамель тощо) з підкріпленням та удосконаленню ОПП спеціальності 075 «Маркетинг».

Запрошуються усі бажаючі здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти взяти участь у розробці проєкту, отримати новий досвід і спробувати свої сили в реальному житті на практиці в бізнесі.

Переможців чекають відзнаки та винагороди!

Свої координати для участі у проєкті (назва та склад команди) ви можете надіслати до 5 квітня координатору проєкту. Чекаємо на Ваші команди (від 2 до 5 осіб)!

Координатор проєкту від УІПА - старший викладач кафедри маркетингу та торговельного підприємництва Кононов Олександр Іванович (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Щиро дякуємо Дмитру Веркушу, що поділився власним життєвим досвідом ведення бізнесу, відповів на безліч запитань викладачів та здобувачів освіти, а також за активну життєву позицію і реальну співпрацю при удосконаленні ОПП спеціальності 075 «Маркетинг».

Тож, все тільки починається …

Далі буде!