Представників факультету енергетики ЕТАЕП УІПА запрошують взяти участь у тренінгу з підвищення енергоефективності

 

 

 

 

Представників факультету енергетики, енергозберігаючих технологій та автоматизації енергетичних процесів УІПА запрошують взяти участь у роботі спеціалізованого мультисистемного тренінгу «Підвищення енергоефективності на підприємствах малого та середнього бізнесу. Досвід Міненерго США».

Тренінг проходитиме у Харкові 24-25 червня.

В рамках візиту провідних консультантів з Національною лабораторією Oak Ridge буде проведено дводенний тренінг, присвячений практиці використання інструментів аналізу енергоспоживання та підвищення енергоефективності (доступних як он-лайн так і для завантаження та використання локально), що широко використовуються в США як фахівцями підприємств, так і представниками енергопостачальних, енергосервісних, консалтингових та інжинірингових компаній, а також університетів та профільних асоціацій.

Також в рамках тренінгу буде проведено навчальний візит на підприємство Харкова, на якому будуть надані практичні основи проведення енергоаудиту різних енергетичних систем підприємства та аналіз енергоефективності їх роботи за допомогою зазначених вище інструментів.

Участь в тренінгах безкоштовна за умови проходження реєстрації