PROFESSIONAL SKILLS COURSE: вивчення англійської мови в рамках Creative Spark Higher Education Enterprise Programme

 

Чудова та дуже актуальна можливість розвивати свою англійську безкошновно від Британської ради в рамках Creative Spark Higher Education Enterprise Programme: новий онлайн-курс вивчення англійської мови The English Channel Professional skills course.

Ласкаво просимо на курс професійних навичок Англійського каналу. Цей двадцятигодинний курс на двадцять годин дасть вам різні підказки та ідеї, які вам потрібні як новому підприємцю чи випускнику, що вступає до професійного світу. Експертні партнери діляться найкращими професійними порадами, а інтерактивний контент гарантує, що ви дізнаєтесь та запам’ятаєте найважливіші частини.

Цей курс створений для молодих професіоналів та підприємців, і базується на бізнес-лексиці, загальних фразах та корисних структурах, які призначені для того, щоб забезпечити користувачеві спілкування як у міжнародному, так і в професійному контексті.

Курс також дасть можливість розвинути свої знання з вивчення англійської мови та вивчити словниковий запас, пов'язаний з професійними та діловими контекстами, які представляють сучасний інтерес та використання.

Реєструйтеся на курс за посиланням

При реєстрації обов’язково вкажіть «учасник програми Creative Spark».