Конкурс проектів на розвиток підприємницьких навичок у студентів та підприємців-початківців

 Запрошуємо взяти участь у конкурсі проектів на розвиток підприємницьких навичок у студентів та підприємців-початківців, які фінансуються Британською Радою у рамках програми Creative Spark.

Дедлайн подачі заявок: 8 жовтня.

Сума гранту: до 50 тис. євро.

Запрошуємо взяти участь у конкурсі проектів на розвиток підприємницьких навичок у студентів та підприємців-початківців, які фінансуються Британською Радою у рамках програми Creative Spark. Проекти зможуть реалізовувати університети cпільно із неурядовими організаціями, національними органами в секторі креативних індустрій у партнерстві з закладами вищої освіти Великої Британії.

Дедлайн подачі заявок: 8 жовтня.

Сума гранту: до 50 тис. євро.

Мета Creative Spark – запровадити успішний британський досвід серед країн-учасниць програми через формати партнерств між університетами та інституціями сектору креативних індустрій у Великій Британії та країнах-учасницях Creative Spark. Фінансування може охоплювати  різноманітні тренінги та події з розвитку підприємницьких навичок у студентів та підприємців-початківців: від пітчингу ідей та започаткування бізнесу до захисту інтелектуальної власності.

Грантову заявку подають університети або організації із Великої Британії. Адмініструє грант британська сторона партнерства.

Додаткова інформація про гранти, аплікаційна форма та рекомендації щодо подання заявки міститься на сайті Партнерського фонду Creative Spark .

З питаннями щодо заявки та програми Creative Spark звертайтесь за e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.