Конкурс «Безпека праці на першому місці»

27 квітня до Всесвітнього дня охорони праці в актовому залі Української інженерно-педагогічної академії відбувся конкурс «Безпека праці на першому місці» серед 5 команд професійно-технічних навчальних закладів.​

 

 

27 квітня до Всесвітнього дня охорони праці в актовому залі Української інженерно-педагогічної академії відбувся конкурс «Безпека праці на першому місці» серед 5 команд професійно-технічних навчальних закладів.

За рішенням журі переможцями визначили в номінації «Креативна команда» – команду Центру професійно-технічної освіти №4 м. Харкова, в номінації «Творча команда» – команду Харківського поліграфічного центру професійно-технічної освіти, в номінації «Ініціативна команда» – команду Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту, в номінації «Краща команда при наданні медичної допомоги» – команду Центру професійно-технічної освіти №4 м. Харкова, в номінації «Краща команда з питань охорони праці» – команду Харківського професійного ліцею будівництва і комунального господарства.