В рамках наукового дослідження щодо формування здоров'язберігаючої компетентності булла організована екскурсія до Харківського анатомічного музеюз і студентами 1-го курсу спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».
В процесі екскурсії учні вивчили вплив корисних, а також шкідливих і токсичних харчових речовин на органи людини, розглянули патології, викликані такими речовинами на експонатах. Засвоїли залежність розвитку організму людини, його стійкість до захворювань і умов зовнішнього середовища від нутріентного складу споживаної харчової продукції.
В рамках наукового дослідження щодо формування здоров'язберігаючої компетентності булла організована екскурсія до Харківського анатомічного музеюз і студентами 1-го курсу спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».
В процесі екскурсії учні вивчили вплив корисних, а також шкідливих і токсичних харчових речовин на органи людини, розглянули патології, викликані такими речовинами на експонатах. Засвоїли залежність розвитку організму людини, його стійкість до захворювань і умов зовнішнього середовища від нутріентного складу споживаної харчової продукції.