Здобувачі УІПА стали учасниками дводенного «Reconnect Forum» у Києві

 

Здобувачі вищої освіти Української інженерно-педагогічної академії Анастасія ЄЛАГІНА та Кирило КОШАРНИЙ стали учасниками дводенного «Reconnect Forum», який проходив у Києві.

Під час Форуму учасники могли долучитися до нетворкінгу між командами з трьох областей (Харківська, Сумська, Чернігівська), ознайомитись із подальшими можливостями розвитку особистих проєктів та методами їх використання. Токож здобувачі освіти брали активну участь в дискусії про залучення молоді до процесів відновлення на національному рівні серед представників ЦОВВ та міжнародної спільноти. Визначали проблеми у сфері молодіжної політики у регіональному розрізі та потенційні шляхи їх вирішення.

На Форумі перед молоддю виступали представники регіональних партнерських організацій, представники центральної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, всеукраїнських ГО та міжнародних партнерів.

Мета Форуму:

- привернути увагу до потреб молоді і визначити її запити;

- сприяти залученню молоді до процесу відновлення та прийняття рішень на місцевому рівні. 

Проєкт «Ідеатон «Reconnect» для мотивування української молоді реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри» (UCBI) та за співфінансування в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.