2-ий сезон проекту «Школа лідерства Голови Харківської обласної державної адміністрації»

 13 травня у конференц-залі Radmir Expohall відбулася важлива подія для активної молоді Хаківщини – відкриття 2-го сезону проекту «Школа лідерства Голови Харківської обласної державної адміністрації», на якому були присутні голови студрад, старости та активісти Української інженерно-педагогічної академії.

 

13 травня у конференц-залі Radmir Expohall відбулася важлива подія для активної молоді Хаківщини – відкриття 2-го сезону проекту «Школа лідерства Голови Харківської обласної державної адміністрації», на якому були присутні голови студрад, старости та активісти Української інженерно-педагогічної академії. На урочистому відкритті до студентського активу Харківської області звернулася Голова облдержадміністрації Юлія Олександрівна Світлична.

Серед спікерів від ХОДА були присутні і заступники Юлії Олександрівни – Анатолій Бабічев та Михайло Черняк, які розповіли про командну роботу та особливості 2-го сезону проекту.

Завітав на презентацію і перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, який побажав молодим учасникам займати активну громадянську позицію та брати участь в житті суспільства.

Також був присутній і Олександр Давтян, депутат Харківської міської ради і президент інвестиційної групи «DAD».