Оголошується відбір здобувачів на програму стипендіальної міжнародної кредитної мобільності Еразмус+ до Технічного університету Габрово, Болгарія

 

Українська інженерно-педагогічна академія та Технічний університет Габрово оголошують конкурс для здобувачів УІПА на проходження семестрового навчання та отримання стипендій за спільним проєктом «Еразмус+ КА1 – Міжнародна кредитна мобільність», що фінансується Європейським Союзом та Агенцією Еразмус Плюс в Болгарії.

Студентська мобільність планується на осінній семестр 2024/2025 навчального року (з вересня 2024 р. по січень 2025 р.). Студенти-переможці конкурсу отримають фінансування з фондів Еразмус +, а саме, щомісячну стипендію в розмірі 800 євро та відшкодування витрат на проїзд.

Відповідно до умов проєкту до участі у конкурсі допускаються студенти 2 та 4 курсів (бакалаврату) та 1 курсу магістратури спеціальності 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології).

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– бути студентом/(-кою) Української інженерно-педагогічної академії;

– володіти англійською або болгарською мовою не нижче рівня B1.

Для здобуття індивідуального гранту студентам необхідно до 15 червня 2024 року (включно) надіслати до Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності УІПА (вул. Університетська, 16, комн. 101) такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:

– СV формату Europass;

– фотокопію першої сторінки закордонного паспорту;

– довідку про навчання в УІПА;

– лист-рекомендацію від завідуючого(ї) випускаючої кафедри;

– виписку з оцінками та кредитами з кожного предмету (Transcript of Records), завірену в деканаті;

– мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4);

– сертифікат про підтвердження знання англійської або болгарської мови не нижче рівня В1 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet (форму можна отримати у Центрі інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності УІПА), який потрібно завірити у викладача кафедри іншомовної підготовки, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва та завірити печаткою у відділі кадрів.