З Днем Незалежності України

 

Сьогодні одна з найважливіших та найзнаменніших дат для кожного українця, незалежно від того, у якій точці світу ми б не перебували – це День Незалежності нашої держави! У 2024 році ми відзначаємо 33 річницю, як наша Україна є самостійною та незалежною країною.

Нажаль, та вже не один рік нам доводиться відстоювати та виборювати це право на самостійність та незалежність життями наших співвітчизників, синів і дочок України, відбиваючи нападки армії країни-окупанта росії.

Наша багатовікова історія пронизана боротьбою за свою свободу. Події останніх років показали не тільки світу, а й нам самим, що ми здатні, здавалось, на неможливе – непорушно стояти за себе, свою країну, свої цінності та ідеали. Ми стійко стояли і продовжуємо стояти, робимо свою роботу – захищаємо, волонтеримо, рятуємо, лікуємо, виробляємо необхідне для передової та тилу, навчаємо – кожен на своєму ‘фронті’.

Ми згуртовані, ми єдині, ми разом!

День Незалежності – це не просто святкова дата в календарі, це сакральний день для кожного українця, це – найважливіше, що має наша нація.

Ми щиро вітаємо всіх з цим святом!

Ми щиро дякуємо кожному, хто боронить нашу Батьківщину, та кожному, хто допомагає у цьому нашим Захисникам та Захисницям!

Зі святом, українці!

Україна єдина, вільна й непохитна!