Посвята-2024: ННІ «УІПА» ХНУ ім. В.Н. Каразіна зустріла у своїй родині першокурсників

 

Сьогодні, 29 серпня, спільнота Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія» ХНУ ім. В.Н. Каразіна прийняла у свою дружню родину поповнення – першокурсників.

Новий етап життя вчорашніх учнів, а сьогоднішніх студентів ми разом традиційно відзначили урочистою Посвятою. Це не просто урочисте свято, це символічний крок у нове життя, сповнене нових знань, знайомств, досягнень.

Особливо приємно, що у студентства ННІ «УІПА» було 2 посвяти.

На загальноуніверситетському заході першокурсників привітали ректор Університету професорка Тетяна КАГАНОВСЬКА, мер Харкова Ігор ТЕРЕХОВ, почесний професор вишу Сергій ЖАДАН, а також усі декани факультетів та директори інститутів. Для всіх гостей заходу зіграв Каразінський оркестр, студенти дружньо промовили клятву студента та запалили вогонь знань.

Після цього заходу першокурсники Навчально-наукового інституту завітали до нашої затишної зали, де ближче познайомились з директором Інституту професором Денисом КОВАЛЕНКОМ, отримали теплі напутні слова та подивились невеличкий святковий концерт від творчих колективів і студентів.

Після офіційної частини всі бажаючі перемістились в локацію студентського коворкінгу УІПА, де вже ближче познайомились один з одним та зі студактивом нашого вишу.

Це був теплий, насичений яскравими емоціями день.

Ми ще раз вітаємо наших першокурсників у нашій дружній родині та бажаємо цікавого, плідного навчання. Попри те, що ваші студентські роки випали на непрості часи, бажаємо, щоб вони стали для вас яскравими та запам’ятались чудовими подіями, щоб ви отримали міцні знання, знайшли вірних друзів!

Дякуємо, що обрали нас!