Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу УІПА успішно провела низку інтерактивних ігор спільно із загальноосвітніми школами для учнів 11 класів

 

Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу УІПА в співпраці з педагогічними колективами Харківських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №146 і № 150 Харківської міської ради Харківської області в рамках профорієнтаційної роботи та узагальнення навчального матеріалу з предмету «Біологія» , 12 грудня, провели низку інтерактивних ігор серед учнів 11 класів на тему «Раціональне харчування».

В школі №150 між собою змагалися збірні команди 11-А і 11-Б класів, перемогу з незначним відривом у балах здобула команда 11-Б класу.

В школі №146 класи 11-А і 11-Б грали окремо, але в обох класах перемогу здобули збірні команди хлопців і дівчат. В цілому всі  учасники показали чудові результати та гарні знання з біології.

Дякуємо педагогічним  колективам Харківських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №146 і № 150 Харківської міської ради Харківської області, зокрема Солошенко Катерині Олександрівні та Бєлих Ользі Михайлівні за співпрацю, а школярів запрошуємо долучитися в наступному навчальному році до лав студентів Української інженерно-педагогічної академії.