Колектив Української інженерно-педагогічної академії вітає з Днем енергетика

 

Кожного року 22 грудня у нашій країні ми відзначаємо професійне свято енергетиків. Це ті люди, завдяки яким в наших містах і домівках світло та затишно, завдяки яким ми маємо змогу користуватись корисними побутовими приладами та гаджетами.

У сьогоднішніх реаліях ми точно і впевнено можемо сказати, що ці люди – герої. На рівні з ЗСУ, ДСНС, медиками й іншими нашими захисниками та працівниками критичної інфраструктури вони працюють у надкритичних умовах. В умовах, коли військові росії обстрілюють ракетами енергетичну інфраструктуру, в умовах, коли все треба робити швидко й злагоджено. І вони це роблять!

Також сьогодні особливо хочеться привітати працівників, викладачів та здобувачів освіти факультету енергетики і автоматизації. Ви вибрали прекрасну професію, як виявилось, під час доволі екстремальну, але таку важливу, таку потрібну нашому суспільству.

І вам, і нашим випускникам, і всім працівникам енергетичної галузі України ми хочемо побажати міцного здоров’я та затишку, щастя та добробуту, оптимізму, натхнення та, звісно, миру. Щоб ви працювали у мирній країні, у мирні часи і робили свою улюблену справу на користь всієї держави! 

Зі святом, Енергетики!