Зроби свій вклад в «UEPA Stud Coworking»

 

Академічно спільното Української інженерно-педагогічної академії!

Студентський сенат УІПА розпочинає збір благодійних внесків на створення сучасного студентського простору «UEPA Stud Coworking».

Ректорат академії підтримав цю чудову студентську ініціативу, виділив приміщення та пообіцяв допомогти з ремонтом. І тепер актив Сенату звертається до вас, бо саме від нас з вами буде залежати, яким буде він – наш сучасний простір.

UEPA Stud Coworking стане справжнім осередком студентської творчості, проєктів, ідей, стартапів та ініціатив в академії! Планується облаштувати це приміщення та зробити стартове наповнення простору за такими напрямками:

− NETWORK – робочий простір для діючих команд, органів студентського самоврядування, профкому й активу академії;

− STUDENT MANAGEMENT – підтримка ініціатив та інновацій, простір стартапів та соціального підприємництва;

− COMMUNITY – розвинутий центр молоді, постійний обмін інформацією між студентами, об’єднання спільних професійних чи особистих інтересів, вдосконалення наукового суспільства;

− EVENT CLUB – креативна діяльність, формування корпоративної культури, організація заходів та розбудова позитивної екосистеми;

− SOFT SKILLS – генерація синергії між різноманітністю дисциплін академії, створення компетенцій майбутнього, тренування «гнучким навичкам»;

− OPEN SPACE – задоволення потреби в необхідних умовах для навчання, роботи і відпочинку в вигляді доступу до приміщення, інтернету, комп’ютерної техніки, перекусу, електрики, тепла тощо.

Сподобалась ідея? Прагнете, аби ми встигли все зробити до перемоги? Мрієш про найскоріше повернення до стін академії? Тоді підтримай цю чудову ініціативу своїми ДОНАТАМИ та наповнюй наш РАХУНОК В МОНОБАНКУ: 

4441 1144 1850 7727 

Студентський коворкінг «UEPA Stud Coworking» – це хаб, що об’єднає студентів УІПА в одному місці для вирішення робочих питань, реалізації студентських проєктів, місце, в яке можна прийти та підготуватись до семінару, провести зустріч членів студентського активу, організувати лекцію або тренінг поза навчальним планом, кінопоказ або вечірку та просто посидіти в затишку за філіжанкою кави.