Кафедра ІКТМ УІПА започаткувала волонтерський освітній проєкт щодо модернізації цифровізації в освітньому процесі шкіл

 

Кафедра інформаційних комп’ютерних технологій і математики започаткувала волонтерський освітній проєкт «Модернізація та методична підтримка цифровізації освітнього процесу шкіл Харківського регіону під час воєнного стану».

Актуальність впровадження організаційно-методичних заходів в межах проєкту зумовлена змінами в соціальному, економічному і політичному житті при воєнному стані країни.

Цифрова компетентність є необхідною вимогою сьогодення, що сприяє підвищенню якості освіти в цілому і визнана Європейським Союзом однією з восьми ключових компетентностей для навчання впродовж життя (Council Recommendations оn key competences for lifelong learning (2018/ С 189/01), що підтверджує iї актуальність i значущість.

В умовах впровадження навчання з використанням дистанційних технологій, цифрової трансформації освіти, педагоги мають ефективно працювати та готувати конкурентоспроможних, успішних, готових до життя в цифровому суспільстві громадян.

І наші освітяни на варті цифрової трансформації освіти! Тож під гаслом «Війна не завадить розвитку освіти!» викладачі кафедри ІКТМ спрямовуватимуть свої інтелектуальні зусилля на ПЕРЕМОГУ! 

Анонс волонтерського проєкту