Здобувачі та викладачі кафедри РГТБ УІПА відвідали цікаву лекцію стосовно розповсюджених міфів про каву

 

Викладачі та здобувачі кафедри ресторанного, готельного та туристичного бізнесу Української інженерно-педагогічної академії 23 квітня відвідали онлайн-лекцію «Міфи про каву та як їх позбутися».

Людство п’є каву вже принаймні пів тисячоліття. За цей час вона не тільки стала улюбленим напоєм мільйонів, але й обросла всілякими міфами. Розвінчанню цих міфів була присвячена лекція від авторизованого тренера Міжнародної асоціації спешелті кави Льва Володарського!

Присутні дізнались багато цікавого про каву, наприклад:

- де вирощують найкращу каву;

- чому кава буває гіркою;

- чи нейтралізує молоко кофеїн в каві;

- хто такі Q-грейдери і чому їх не готують в Україні;

- чи впливає висота вирощування кави на майбутній смак та багато іншого.

І, найголовніше, кожен з присутніх на лекції задонатив для ЗСУ.

Наближаємо перемогу разом!