Співпраця між УІПА та ХРФПП в рамкам Меморандуму про співробітництво

 

Під егідою Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва, Головного управління економіки та міжнародних відносин Харківської обласної військової адміністрації та Харківського обласного центру молоді 15 грудня було проведено захід, присвячений започаткуванню програми «Школа малого бізнесу». Програма також буде включати серію бізнес-семінарів для молодих підприємців «Лабораторія успіху».

До проведення бізнес-семінарів для молодих підприємців «Лабораторія успіху» залучені науковці ЗВО м. Харкова, підприємці, представники Державної податкової служби, представники Харківського обласного центру зайнятості.

Метою серії бізнес-семінарів є надання сучасних знань і навичок, які допоможуть учасникам успішно створювати, розвивати та управляти своїми підприємствами. Заходи спрямовані на підтримку та стимулювання підприємницької активності серед молодих підприємців та сприяння створенню стійких та інноваційних видів бізнесу.

В рамках Меморандуму про співпрацю між Українською інженерно-педагогічною академією та Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва з метою реалізації проєкту «Лабораторія успіху» залучено для проведення бізнес-семінарів викладачів, аспірантів та магістрів кафедри маркетингу та торговельного підприємництва:

- завідуючу кафедрою МТП, д.е.н., проф. Чобіток В.І.;

- доцента кафедри МТП, к.е.н., доц. Обидєннову Т.С.;

- здобувача третього освітньо-наукового рівня вищої освіти кафедри МТП, голову наглядової ради ТОВ «Вадарт груп» Веркуша Д.М.;

- здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри МТП, директора ФОП «Годунов» «Smart studio» Годунова С.Д.

Дякуємо організаторам!

Разом до Перемоги!