Спільна взаємодія кафедри технологій і дизайну УІПА та Kharkiv Fashion Cluster

 

Загальні збори учасників Kharkiv Fashion Cluster відбулися 12 березня на базі школи ESSON, до яких доєдналися представники кафедри технологій і дизайну Української інженерно-педагогічної академії. На порядку денному стояла презентація нової стратегії спільноти в умовах пандемії, яка характеризується зміною підходів до виробництва і реалізації своєї продукції, про які в ході обговорення поточної проблематики доповідали учасники Kharkiv Fashion Cluster.

Були представлені презентаційний відеоролик Кластеру, фотосесія його учасників і сайт проєкту, що були створені за підтримки Українського культурного фонду. Член правління кластеру Наталія Меркулова, головний редактор профільного медіа-ресурсу «SEWING BUSINESS AND FASHION» презентувала онлайн В2В-платформу INVIROM. Платформа є сучасним цифровим інструментом, який дозволяє розширити ринки збуту, збільшити продажі, знайти нових байєрів в Європі підприємствам України.

Обговорювалася взаємодія учасників всередині кластеру, співпраця з навчальними закладами: зокрема, зав. кафедрою технологій і дизайну Української інженерно-педагогічної академії, член правління кластера, д.фіз.-мат.н. Олег Литвин презентував освітні програми кафедри. Члени кластера надали пропозиції щодо їх удосконалення.