Кафедрою харчових та хiмiчних технологiй УІПА сумiсно з iталiйськими партнерами проведено майстер-клас з приготування традицiйних страв iталiйськоï кухнi для здобувачів освіти зі спеціальності «Професійна освіта (Харчові технології)».
Майстер-клас було проведено в рамках протоколу про наміри та угоди про партнерство УІПА з Асоціацією UCM Italy.
Співпраця з Асоціацією UCM Italy передбачає можливість для студентів академії пройти навчання в рамках спеціальних курсів італійської кулінарології та італійської мови в УІПА та практичної підготовки в Італії та отримання відповідного диплому державного зразка від школи італійської кулінарії «Settima Luna» (Італія, Фоджа).
З метою поглиблення подальшоï спiвпрацi здобувачам запропоновано проходження літньої практики в Італії та безкоштовнi курси iталiйськоï мови.