Спільноту УІПА запрошують пройти соціологічне опитування «Безпека та Довіра»

 

Академічну спільноту запрошують взяти участь у соціологічному опитуванні. Це дослідження проводиться з метою покращення якості правоохоронних послуг та визначення проблем безпеки у районах м. Харкова та Харківської області.

За результатами опитування будуть встановлені пріоритетні напрями забезпечення публічної безпеки і порядку на поточний рік та оцінено ефективність роботи правоохоронних органів у минулому році.

Відповіді на запитання займуть 15-20 хвилин. За необхідності можна перервати заповнення анкети та продовжити її заповнювати у вільний час, натиснувши для цього «Продовжити пізніше» у правому верхньому куті екрана, а для повернення – «Завантажити незавершене опитування» у тому ж місці. Опитування абсолютно анонімне. Результати обчислюватимуться в узагальненому вигляді з групуванням по районах міста та області. 

Пройти опитування  

Це щорічне моніторингове дослідження проводиться з 2013 року Харківським національним університетом внутрішніх справ (науково-дослідною лабораторією з проблем протидії злочинності) спільно з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області за підтримки Соціологічної асоціації України, Консультативної місії Європейського Союзу та Харківської обласної державної адміністрації в рамках регіональної Програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Харківської області.

Якщо виникнуть запитання, можна звернутись до виконавців за адресою This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.