Гостьова лекція професора ХНУ Красильникової Г.В. «Діджиталізація освітнього процесу в сучасному закладі вищої освіти»

 

Заняття, проведене гостьовим лектором доктором педагогічних наук, професором Хмельницького національного університету Ганною Володимирівною КРАСИЛЬНИКОВОЮ на тему «Діджиталізація освітнього процесу в сучасному закладі вищої освіти», відбулась для спільноти Української інженерно-педагогічної академії 30 квітня. Активними учасниками заходу стали здобувачі ОП «Економічна та бізнес-освіта», ОП «Освітні, педагогічні науки» ОП «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» першого (бакалаврського), другого (магістерського), третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти.

Під час лекції здобувачі ознайомилися з:

− поняттям діджиталізації освітнього процесу як підґрунтям ефективної моделі управління якістю вищої освіти;

− освітніми інформаційними ресурсами сучасного закладу освіти;

− їх функціями, перевагами та можливостями.

Завідувачка відділу забезпечення якості вищої освіти Хмельницького національного університету поділилася своїм досвідом та знаннями з усіма присутніми, надавши цінний інсайт у цю сферу.

Здобувачі виявили надзвичайну зацікавленість та взяли активну участь у дискусіях, що надихнуло їх долучитися до подальших ініціатив з впровадження цифрових технологій в освітній процес.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї цінної події! Не пропустіть наші наступні заходи та лекції, що допоможуть розвиватися та краще розуміти сучасні вимоги освіти.