Вітаємо здобувачок кафедри МТП УІПА з перемогою у VI Міжнародному конкурсі «Реклама-Фест»

 

Здобувачки вищої освіти кафедри маркетингу та торговельного підприємництва Української інженерно-педагогічної академії Дар’я ШВЕЦЬ гр. МР-21 та Надія КОСТЮК гр.МТ-22+МТ-23ПР взяли участь у VI Міжнародному конкурсі для студентів і школярів «Реклама-Фест». Конкурс проводиться кафедрою маркетингу та міжнародної логістики Одеського національного економічного університету з 2013 року з метою сприяння популяризації спеціальності «Маркетинг» і професії «Маркетолог» та підготовки професіоналів, компетентних фахівців у сфері маркетингу.

Цей захід зібрав талановитих молодих людей з різних куточків України, що мали змогу продемонструвати свої навички у сфері реклами та медіа.

Здобувачки кафедри МТП взяти участь у конкурсі та показали не лише свої професійні вміння, а й яскраві аспекти студентського життя.

Дівчата створили захоплююче та креативне відео, яке демонструє усі барви студентського життя у їхній студентській організації під назвою «МТП Republic». Відео вийшло надзвичайно живим і емоційним, передаючи атмосферу дружби, співпраці та веселощів, які панують на кафедрі МТП в студентській організації «МТП Republic».

За підсумками дівчата отримали дипломи II ступеня та подяку їх науковому керівнику завідувачці кафедри МТП, д.е.н., проф. Вікторії ЧОБІТОК.

Вітаємо Дар’ю Швець та Надію Костюк з досягненням і бажаємо їм нових звершень та успіхів у майбутньому!